EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Aragonés destitueix el vicepresident Jordi Puigneró

Ho ha anunciat en una compareixença a les 11 de la nit

El 9 Nou
28/09/2022
Vic

El president de la Generalitat Pere Aragonès ha informat aquesta nit que ha destituit el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró. Assegura que li ha perdut la confiança perquè no el va informar de la intenció del seu partit de plantejar-li una qüestió de confiança.

Aragonès ha dit que la situació econòmica actual no permet una situació d’inestabilitat com la que suposaria la qüestió de confiança que planteja Junts.

Aragonès confia que Junts es mantingui al govern malgrat aquesta decisió i diu que està a l’espera que el soci de govern proposi una altra persona per ocupar el lloc de Puigneró. El vicepresident ha abandonat el Palau de la Generalitat al costat del secretari general de Junts, Jordi Turull, i la presidenta Laura Borràs.

L’anunci s’ha produit després que a la tarda hi hagi hagut una reunió de l’executiu on Aragonès ha demanat a cada conseller de Junts si era coneixedor de les intencions del seu partit. Posteriorment, Aragonès s’ha reunit durant tres hores amb el secretari general de Junts, Jordi Turull, a Palau.

Aragonès tenia previst ser aquest dimecres al matí a Gurb però ha suspès tota l’agenda institucional per resoldre la crisi oberta dimarts quan Junts va plantejar la qüestió de confiança del president durant del debat de política general.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 327 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't