EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Campdevànol tindrà 12 punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Es repartiran entre quatre zones del poble, amb tres punts de recàrrega cadascuna

L’Ajuntament de Campdevànol ha posat fil a l’agulla perquè el municipi tingui diversos punts de recàr-rega per a vehicles elèctrics, ja que és l’únic dels cinc grans pobles del Ripollès que encara no en té cap.

L’empresa Acciona Recarga serà l’encarregada d’instal·lar, mantenir i fer l’explotació d’aquests nous punts. En total, se’n col·locaran a quatre zones de la població: a l’aparcament del Raval, en algun punt de la zona esportiva municipal, al carrer de Sant Amand i al Camí de la Creu.

En cada ubicació, hi haurà tres aparcaments de recàrrega –12 en total– i l’empresa té un any per executar el projecte. El consistori també rebrà un cànon anual de 2.281,25 euros i un percentatge de la facturació d’entre el 2% i el 3% dels ingressos bruts per a cadascun dels punts.

Al procés d’adjudicació s’hi van presentar quatre empreses, i segons va explicar l’alcalde, Oriol Lázaro (Sumem), la d’Acciona era l’oferta “més raonable en qualitat i preu”. Lázaro va afegir que volen fer el poble “més amable” i això passa per “eliminar fums i sorolls”. Els veïns podran plantejar-se comprar un cotxe elèctric si hi ha punts de recàrrega, però si no n’hi ha, no ho faran”, argumentava.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 814 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't