EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Casassas aconsegueix la majoria absoluta a l’alcaldia de Gurb

Joan Roca, de Junts, li trepitja els talons amb 37 vots menys

Josep Casassas, d’Units per Gurb (UxG-AM), es mantindrà a l’alcaldia del poble. Ara fa quatre anys, va esdevenir alcalde pel pacte amb els Independents, que encapçalava Pere Casacuberta. D’aquesta manera, les dues formacions, que van estar dies i dies negociant, van desallotjar Joan Roca, de Junts, el batlle que hi havia llavors i també el candidat més votat.

Sense que independents concorregués a la cursa electoral, aquest diumenge, la disputa es va reduir a un duel. A cara o creu: o Josep Casassas d’ERC o Joan Roca de Junts. Per tant, els nervis de la jornada del 2019 aquest any es van concentrar en un dia. Així ho recordava Casassas, subratllant que eren “conscients que el resultat seria molt ajustat i es decantaria per pocs. I al final ha estat així”. Concretament, hi va haver 37 vots de diferència entre els dos partits. UxG va aconseguir-ne 704 i Junts, 667.

Tot i estar a tan poca de diferència, Casassas valora positivament els resultats i els entoma com un aprovat “a la feina feta” i com “una oportunitat per acabar la feina pendent”.

Sobre possibles pactes amb qui ha estat el seu contrincant durant aquestes setmanes de campanya, l’actual alcalde prefereix primer reunir-se amb el seu equip, valorar els resultats i després fer-ho amb el candidat de Junts. Això sí, s’han emplaçat a reunir-se aquesta setmana que arrenca.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1379 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't