EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Centenars de persones es concentren per rebutjar la vulneració de drets i llibertats

A Vic l’alcaldessa Anna Erra anuncia que demà els serveis municipals s’aturaran i tampoc es farà el mercat setmanal dels dimarts

Centenars de persones s’han concentrat aquest dilluns a les 12 del migdia davant dels ajuntaments d’Osona, el Ripollès i el Moianès per rebutjar la greu vulneració de drets i llibertats arran del referèndum de l’1 d’octubre.

A Vic unes 3.000 persones s’han aplegat a la plaça Major on s’han sentit crits de “hem votat”. Els estudiants de l’Escola d’Arts han fet entrada amb consignes de “els carrers seran sempre nostres” i amb diverses pancartes. Un dels moments que ha provocat més expectació i aplaudiments ha estat l’entrada dels bombers que portaven un cartell al camió que portava un cartell de “Hola República”. L’alcaldessa Anna Erra, el regidor d’ERC-Som Vic Joan Ballana i el de Capgirem Vic Joan Coma han llegit un manifest. Erra ha afegit que “després de tot el que ens han fet” aquest dimarts tots els serveis municipals faran una aturada i ha demanat als assistents que s’hi sumin per “mostrar-ho al món”. Amb motiu de la vaga aquest dimarts tampoc es farà el mercat setmanal dels dimarts a Vic.

Podeu veure més imatges de la concentració de Vic en aquesta fotogaleria:

LA PREGUNTA

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

En aquesta enquesta han votat 146 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't