EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Arrenca el curs polític, amb seguretat, aigua i sostenibilitat a l’agenda

Transició energètica, aigua i seguretat ciutadana són algunes de les preocupacions compartides: A banda, projectes emblemàtics que cada equip de govern es planteja tirar endavant al seu munkicipi

El curs polític arrenca a Osona amb els equips de govern dels diferents ajuntaments centrats en fer realitat els projectes que fa només uns mesos exhibien als programes electorals.

A Vic, el govern d’Albert Castells se centra en posar en marxa el nou contracte de serveis municipals i en avançar en la que amb tota probabilitat serà una de les grans obres del mandat: la rehabilitació del Club Patí Vic.

A la capital osonenca, aquest curs també ha de ser clau per avançar en el desenvolupament de les Adoberies. Castells no descarta que el consistori adquireixi nous edificis de l’antic barri pellaire sempre i quan l’ajuntament compti amb finançament europeu.

Qui també té grans projectes en ment és el govern de Josep Paré. L’alcalde de Centelles se centrarà en l’illa cultural que formen el Vapor, el Palau dels Comtes i la Casa Pujol.

A la majoria d’agendes hi destaca l’aposta per la transició energètica i la gestió de l’aigua després del període de sequera. És el cas de Viladrau, com explica la seva alcaldessa, Margarida Feliu.

A Montesquiu, el curs polític arrenca amb dos objectius: acabar les obres del teatre i les de la passera. Segons Carles Colomo, alcalde de Montesquiu, un altre dels reptes del curs polític que comença se centrarà en reduir la inseguretat al poble.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 798 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't