EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Compromes@s formarà part sí o sí del govern a Sant Julià

És el resultat del fet que AVV-AM i La Veu del Poble s’autodescarten a l’hora de pactar

Compromes@s (Junts) formarà part sí o sí de l’equip de govern de Sant Julià, ja que els altres dos partits (AVV-AM i La Veu del Poble) s’autodescarten l’un a l’altre en preguntar-los sobre un possible pacte. Es tracta de dues posicions que tampoc sorprenen, ja que van en la línia de la campanya i les reserves dels segons sobre com s’ha pilotat i la informació disponible al voltant del projecte de la residència de gent gran.

Els cinc regidors de Compromes@s tenen, per tant, la paella pel mànec a l’hora de decidir si sumen amb Montse Sanz, la representant dels independents de La Veu, i basteixen un equip de govern amb 6 dels 11 regidors, o opten per entendre’s amb Acord per Vilatorta i Vilalleons, el grup sota paraigua d’ERC que ha comandat l’Ajuntament de Sant Julià els darrers 12 anys.

Segons Marta Cornellas, la candidata de Compromes@s, aquesta setmana s’han reunit tant amb un com l’altre grup: “Ara n’hem de parlar internament. Ens passa com amb els votants, que hi ha qui defensa l’opció de La Veu, apostant per un canvi d’etapa, i qui tira pel seny i la continuïtat de treballar amb AVV”.

Des d’aquest últim partit, el que va guanyar els comicis en nombre de vots, Cristina Suñén apunta justament al “valor de sumar”: “El poble es mereix un equip de govern solvent que tiri endavant projectes tan importants com el de la residència”. Malgrat que els contactes estan encara en fase inicial, sense haver arribat a confrontar programes, AVV insisteix que “hem tret resultats similars. La gent ens demana que ens entenguem”.

A l’altra cara de la monedada, Montse Sanz també ofereix a Compromes@s “mà estesa al 100%”. L’alcaldable dels independents de La Veu del Poble advoca per “un canvi d’etapa” a Sant Julià i Vilalleons: “Nosaltres hem fet molta feina, moltíssima, i celebrem haver generat un escenari que ho permet”. És en aquest sentit que reitera la “predisposició total” del seu grup a pactar amb el de Cornellas. Mesos enrere ja havien compartit projecte polític.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 427 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't