EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cristian Parras encapçalarà ERC a Santa Eugènia de Berga

Farà tàndem amb Naiara Puchades, l’actual portaveu republicana a l’Ajuntament

Cristian Parras serà el candidat a l’alcaldia per SOM-ERC a Santa Eugènia de Berga. Així ho va decidir aquest dimecres al vespre l’assemblea conjunta entre el grup d’independents i els republicans. De fet, va ser l’única candidatura que va presentar-se per encapçalar la llista.

Tal com recull ERC en una nota, en la mateixa assemblea el candidat va proposar que Naiara Puchades, l’actual portaveu republicana a l’Ajuntament, fos la segona a la candidatura. Segons la formació, el tàndem Parras-Puchades “ja fa mesos que treballa amb un ampli grup de persones, per tal de presentar una llista electoral i un programa per guanyar les properes eleccions municipals”.

El candidat assegura que encapçala una llista en la qual hi són representades diverses persones que formen part d’entitats de Santa Eugènia. Parras és membre dels Tonis del municipi i també està implicat en altres entitats de la comarca, com la colla sardanista Encís de Manlleu.

A les passades municipals, Junts, amb Xevi Fernández al capdavant, va aconseguir majoria absoluta (6 dels 11 regidors). Els republicans, com a segona força, va treure’n dos, com els Independents, liderats per Josep Sallent. Som SEB, que no concorrerà als comicis de maig, van aconseguir-ne un.

ERC va tenir l’alcaldia durant tres mandats amb Filo Tió com a alcaldessa.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1359 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't