EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Govern titlla la situació de Rodalies d'”intolerable” i avisa que afecta el dret a vot i participació

Vilagrà exigeix explicacions i demana el restabliment de la normalitat “pel bé de la jornada de votació”


12/05/2024
Vic

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, ha titllat aquest diumenge la situació de Rodalies d'”intolerable i inacceptable” i ha avisat que afecta el dret a vot i participació en aquesta jornada electoral del 12-M. En roda de premsa des del Parlament per l’obertura dels col·legis electorals, Vilagrà ha contrastat justament la normalitat de l’inici de la jornada amb “el caos” de Rodalies. “Ens trobem en aquesta situació cada dia, però avui també i pot afectar el dret a vot”, s’ha queixat Vilagrà, que ha demanat al ministre de Transports i Mobilitat, Óscar Puente, que “actuïn i restableixin la normalitat, perquè la situació és greu i intolerable”.

La vicepresidenta ha dit que “sens dubte” afectarà el dret a vot i participació i ha lamentat que “avui també” hi hagi incidències coincidint amb una jornada “important”. “La notícia del dia és el caos a Rodalies, una vegada més”, ha afirmat.

Segons ha explicat el Govern, les vies afectades són moltes -R1, R2,R3,R4 i R11- i afecta “moltíssimes persones” a Catalunya. “L’afectació al dret a vot podria ser molt gran”, ha indicat. Per ara, ha matisat, no tenen més informació al respecte i exigeixen tant explicacions com el restabliment del servei tan aviat com es pugui “pel bé de la jornada de votació”.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 257 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't