EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“El projecte m’interessa, em motiva i m’identifica”

Dolors Riera, les Masies de Voltregà (Som Voltregà)

Som Voltregà, candidatura vinculada a ERC, es presenta per tercera vegada a les eleccions municipals i aquest cop ho fa amb Dolors Riera com a cap de llista a les Masies de Voltregà. “Sempre he tingut inquietud política i ara era el moment. El projecte m’interessa, em motiva i m’identifica”, explica. Vigatana de naixement, Riera fa 35 anys que viu a les Masies “i soc una veïna més que fa vida al Voltreganès”.

Després d’obtenir dos regidors la primera vegada i un en els últims comicis, la candidata de Som Voltregà espera millorar resultats. “La gent ja ens coneix i busquem guanyar, tot i que hem de ser realistes”, diu. La formació espera beneficiar-se del fet que la Cup no es presenta aquesta vegada i creu que és l’hora de “trencar la monotonia de 20 anys del PSC, perquè com més pluralitat hi hagi a l’Ajuntament més s’ajustarà al que pensa la gent”.

La seva principal aposta és la millora de la relació amb Sant Hipòlit. “La paraula no és fusionar, però sí treballar conjuntament per no duplicar serveis i activitats”, comenta. La deixalleria, la residència, la piscina o el teatre són alguns dels equipaments que volen compartir.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 412 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't