EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Enric Pérez fa gala de “treball, compromís i experiència”

El PSC de Ripoll se centra en l’habitatge, la mobilitat i els serveis a les persones.

Experiència, compromís i treball. Tres paraules que defineixen la candidatura del PSC de Ripoll a les eleccions municipals i al seu alcaldable, Enric Pérez, segons va glossar l’historiador Adrià Brull a l’acte central de campanya dels socialistes aquest dissabte al matí, a l’església de Sant Pere, que va acollir més d’una cinquantena d’assistents. L’experiència política de Pérez és innegable. Va ser regidor a l’equip de govern entre el 2003 i el 2011, i de l’oposició del 2011 al 2015 i del 2019 al 2023. Pérez, que ha tornat a ser el cap de llista del PSC després de vuit anys de lideratge d’Anna Belén Avilés, també va ser president del Consell Comarcal del Ripollès (2007-2011). El compromís i el treball l’ha demostrat en la seva implicació en entitats com el bàsquet i en la seva feina a la Fundació MAP.

El PSC porta una llista amb “gent experimentada” al capdavant que ja han estat regidors com Avilés i Joaquim Merino (4). La incorporació de l’arquitecte Jordi Planadecursach (3), que ja va ser regidor d’Urbanisme el 1983, no és casual i ha de servir per afrontar l’operació urbanística del barri Vell. El programa socialista es divideix en onze eixos i l’habitatge és el principal. “Tenim un parc d’habitatge d’uns 6.000 pisos i 1.200 estan buits i això no es pot permetre”, advertia Pérez. El candidat del PSC apostava per crear una oferta d’habitatge “digna i assequible”. Els serveis a les persones i a la gent gran també són clau perquè “tenim una població envellida”. “Un home de 92 anys a Sant Pere em deia que en el seu bloc de pisos hi vivien unes 20 persones soles”, exemplificava. Fer pisos tutelats per a la gent gran com a pas previ a anar una residència era la seva proposta.

Els socialistes també volien potenciar els serveis sanitaris oferts pel CAP i l’hospital i tenien una preocupació per la mobilitat, ja que “cada dia passen 9.000 cotxes pel carrer Progrés” i veien imprescindible que la circulació de vehicles no passés per dins el nucli urbà. Impulsar una casa d’oficis per rellançar la formació professional, solucionar el problema de la línia de tren R3 i atraure gent jove a la vila eren altres de les prioritats del PSC.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 926 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't