EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Familiars dels membres del govern empresonats seran a Vic el cap de setmana

Dissabte hi haurà la dona i la germana de Joaquim Forn, i diumenge, el fill i la germana de la consellera Meritxell Borràs

Familiars dels membres del govern de la Generalitat empresonats i a l’exili seran aquest dissabte i diumenge a Vic per participar en l’acció “Un poble empresonat”, en què ciutadans es tanquen en dues cel·les instal·lades a la plaça Major per mostrar el seu suport als afectats, entre els quals hi ha el gurbetà Carles Mundó. Òmnium ha convocat la gent a les 12 del migdia a la plaça Major, tant dissabte com diumenge, per donar-los suport. Dissabte hi haurà Laura Masvidal i Marta Forn, la dona i la germana del conseller d’Interior, Joaquim Forn. El diumenge a la mateixa hora hi haurà Bernat Asensio i Mireia Borràs, fill i germana de la consellera Meritxell Borràs.
D’altra banda, els familiars dels presos polítics han creat l’Associació Catalana pels Drets Civils per organitzar-se de forma conjunta. D’entrada han creat una pàgina web Adretscivils.cat a través de la qual es poden fer donatius per sufragar els costos dels desplaçaments a la presó.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 381 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't