EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Xavier Farrés: “a Vic li cal una nova empenta”

En l’acte central d’Ara Vic – Pacte Local la formació va insistir que el seu és “un vot útil”

“És un plaer i una sort encapçalar el projecte per canviar Vic.” Amb aquesta frase iniciava el seu discurs Xavier Farrés durant l’acte central de campanya d’Ara Vic – Pacte Local. El candidat es va definir com a “hereu” dels alcaldes de Vic “d’ordre i amb un compromís brutal per la ciutat”, tot citant Josep Maria Vila d’Abadal, assegut a les primeres files, i el ja desaparegut Jacint Codina. I és que davant una cinquantena de persones –entre elles, el president del PDeCAT, David Bonvehí, i el diputat a Madrid de la formació Genís Boadella–, Farrés va definir la seva opció política com “un vot útil” i com la garantia per “reconstruir Vic”, una ciutat a la qual li cal “una nova empenta”. En aquest sentit, va dir que el govern actual “han fet el que han pogut”.

Farrés també va insistir en la vàlua de l’equip que l’acompanya, i en el fet que cap d’ells “té cap altre interès que treballar per Vic”. En concret va expressar que la seva cadira “és a la meva consulta”. Una professió, la de metge, que tal com va recordar “em fa pensar i estar al servei de les persones tot el dia”, una manera de fer que també vol aplicar si arriba a ser alcalde: “Governaré per tothom”, va apuntar.
Una acció de govern en la qual van aprofundir minuts abans diversos membres de la seva candidatura.

Clara Vilar va parlar del model de ciutat, la mobilitat –on aposten per obrir de nou el Portalet al trànsit– i l’habitatge. Marta Anfruns va explicar les línies mestres en comerç, un àmbit en què va aparèixer la voluntat de revifar el mercat municipal. Pel que fa a Xavier Capelles, la seva explicació es va centrar en propostes per unir la formació professional amb les necessitats de la indústria, i amb això “ser reclam per a moltes empreses”. Joan Font va desgranar la part de seguretat i Elisenda Carrera, el vincle amb la Universitat de Vic.

L’acte va començar i acabar amb música: a l’inici, amb la interpretació del grup Inumazigh i la cantautora Antònia Barnolas. Al final, amb Pep Sala cantant el Boig per tu.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't