EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Rufián apel·la a l’autoestima a Taradell

En el marc de la campanya La república que farem, Esquerra Republicana va portar dissabte a Taradell Gabriel Rufián, diputat del partit al Congrés de Madrid

Gabriel Rufián començava la seva intervenció dissabte a Taradell demanant un aplaudiment per Francesc Homs, taradellenc, portaveu del PDECat al Congrés  i exconseller de la Presidència, a qui el Tribunal Suprem ha inhabilitat per la convocatòria del 9N. La sala de Can Costa i Font es va complir en l’acte de la campanya “La república que farem”, organitzat pel grup d’Esquerra al municipi, i que comptava amb la presència de Rufián, diputat dels republicans al congrés espanyol.

L’acte estava concebut com a col·loqui, i Rufián va contestar les preguntes i reflexions que li van traslladar els assistents. El dret de vot a partir dels 16 anys, les taxes universitàries o la llei de transitorietat jurídica van ser alguns dels temes plantejats. Rufián afirmava que amb el govern de Catalunya determinat a culminar el procés constituent, la majoria independentista al Parlament i la mobilització ciutadana dels últims anys cal autoestima, i no por, en el tram final abans del referèndum.

Gabriel Rufian també deia que l’estat espanyol no canviarà la tònica actual envers el procés català i l’independentisme, i assegurava que l’anticatalanisme i l’antiindependentisme de partits polítics i mitjans de comunicació tenen la seva raó de ser en els alts rèdits electorals que proporcionen.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't