EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

IPR aparta Albert Serra, que passarà a ser regidor no adscrit

L’exalcalde de Roda va llegir un comunicat en què assegurava que era ell qui havia estat víctima d’assetjament

EL 9 TV
27/10/2022
Roda

Tot i que no apareixia en cap punt de l’ordre del dia, el cas de l’exalcalde Albert Serra va acabar sent el tema protagonista. Serra es va assabentar poc abans del ple que IPR l’havia apartat del partit oficialment, així que en aquell moment va passar a ser regidor no-adscrit. En el torn de preguntes, Serra no va voler fer declaracions i es va limitar a llegir un comunicat on argumentava que ell ha estat la víctima d’aquest enrenou. IPR, per la seva banda, van assegurar que per apartar Serra van seguir un procediment democràtic i que, finalment, Yolanda Tristancho serà la que agafarà el relleu com a portaveu del grup.

Membres dels Diables del Pont Vell, durant el torn de preguntes, van aprofitar per explicar que el comunicat que van enviar a EL 9 NOU -denunciat actituds masclistes i tractes ofensius envers algunes dones durant la nit del 24 de setembre- no formava part d’una campanya de difamacions i calúmnies contra Serra. El fins ara, regidor d’IPR, no va voler fer declaracions al respecte, i es va limitar a llegir un comunicat on assegurava que aquell dia va ser ell l’agredit, afirmant que durant els últims mesos ha estat víctima d’assetjament.

Amb tot això, al ple es van aprovar les ordenances fiscals del 2023, on es va concretar un lleuger increment de l’IBI que farà que els rebuts incrementin 5,59 euros de mitjana. Això suposarà un increment de recaptació de 24.000 euros per l’ajuntament. Des de l’oposició, IPR va votar en contra i els regidors no-adscrits -juntament amb Albert Serra- es van abstenir.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 257 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't