EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Irene Puigdesens, candidata d’ERC a Calldetenes

Agafa el Relleu a Màrius Valls, alcaldable el 2019

El 9 Nou
14/02/2023
Calldetenes

Irene Puigdesens, una de les dues regidores que Calldetenes Present i Futur-ERC té ara mateix al consistori, serà la cap de llista del grup a les eleccions municipals del 28 de maig. L’assemblea de militants la va ratificar dijous al vespre, en una trobada en què ella va destacar que “aquest mandat a l’Ajuntament m’ha permès conèixer de primera mà el funcionament de l’administració local i també les deficiències d’un model de governar acomodat, caduc i que massa sovint treballa donant l’esquena a la ciutadania”.

Actual presidenta del Club Patí Calldetenes i membre o exmembre d’entitats com les Caramelles, Puigdesens treballa de monitora de menjador a l’escola Sant Marc. Agafarà el relleu a Màrius Valls, cap de llista dels republicans el 26 de maig de 2019.

El seu nom com a alcaldable és l’únic confirmat fins ara al poble. L’actual alcalde, Marc Verdaguer, ha deixat entreveure que no té previst tornar-se a presentar, però Junts no ha anunciat encara successor. Poble en Marxa també treballa per articular candidatura després que els seus dos regidors, a l’equip de govern amb Junts, passessin a no adscrits.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 140 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't