EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Isaac Peraire demana a la consellera que el cessi com a director de l’Agència de Residus

Diu que no pot continuar formant part d’un nou govern amb qui no comparteix “ni ideologia ni projecte”

El 9 Nou
04/09/2024
Prats de Lluçanès

El lluçanès Isaac Peraire, director de l’Agència Catalana de Residus (ACR), ha fet pública aquest migdia la carta que ha fet arribar a la consellera de Territori, Sílvia Paneque, demanant que el cessi del càrrec un cop consolidat el canvi de govern a la Generalitat, que ha passat d’ERC al PSC.

Peraire, que posa en valor la feina feta i la gran responsabilitat i envergadura de l’Agència de Residus dins de la maquinària de l’administració de la Generalitat, presenta la petició de cessament perquè “el context ha canviat” i s’ha produït un canvi de govern “del que no formaré part per diferències ideològiques i de projecte”. Peraire ha estat al front de l’ACR els últims tres anys, “que se m’han fert curts”.

“Després d’uns dies i setmanes d’espera d’indicacions, sento que he de fer aquesta carta”, diu, alhora que agraeix el treball al costat de l'”equipàs” que l’ha acompanyat i desitja sort a la nova consellera, amb qui admet que manté una bona sintonia personal i de cooperació política.

Admet, però, que haver de fer el pas li dol “per les persones, pels projectes, per les feines que voldria acabar”. El lluçanès, exalcalde de Prats, va ser nomenat director de l’ACR el juny de 2021.

Peraire va ser justament aquest dimarts al vespre a Sant Pere de Torelló, en una xerrada per presentar els ajuts de l’Agència Catalana de Residus per a la substitució de les teulades d’amiant afectades per la pedregada del 2 d’agost passat.

LA PREGUNTA

Al debat de política general al Parlament quina creu que ha de ser la prioritat?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't