EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Jo no vull ser candidat de cap partit, sinó el proper alcalde”

Gil Codina, les Masies de Voltregà (Fem les Masies)

Fa quatre anys va ser el candidat més jove d’Osona quan es va presentar per Junts a les Masies de Voltregà amb 22 anys, i ara, amb l’experiència d’haver estat regidor de govern després del pacte amb Sumem, Gil Codina torna a ser alcaldable però aquesta vegada per Fem les Masies de Voltregà-Ara PL.

“Volia fer una llista de caire municipalista que englobés idees noves, gent nova i nous projectes. Jo no vull ser candidat de cap partit sinó el proper alcalde”, assegura. “Hem hagut de canviar el nom, que no deixa de ser un vehicle. No és el lloc on volem arribar. El lloc on volem arribar són els projectes que tenim”, continua.

Entre aquests destaquen un projecte per ajudar a l’emancipació dels joves “ja que un dels problemes més grossos que tenim és la falta d’habitatge per al jovent” i també la creació d’un espai de dia per a la gent gran. Per portar-los a terme Codina destaca que “hem fet una llista amb gent de tots els nuclis, sectors i edats i, per tant, és l’espai majoritari del municipi”. També detalla que “ens presentem amb la idea que les persones estan per davant dels partits, les idees per davant de les ideologies i els projectes i l’obra de govern per davant de la comunicació”.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 409 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't