EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Junts i Ara Vic oficialitzen el pacte de govern

Els dos cap de llista han fet l’anunci aquest dijous a la tarda amb una encaixada de mans a l’antic barri de les Adoberies. Sumaran 10 regidors dels 21 de l’Ajuntament

A només dos dies del ple de constitució dels ajuntaments, Junts per Catalunya i Ara Vic-Pacte Local han arribat a un acord de governabilitat. Un pacte envoltat d’hermetisme fins a última hora que aquesta mateixa tarda escenificaven les dues cares visibles dels partits: Albert Castells i Xavier Farrés.

Tots dos han comparegut davant dels mitjans. Ho han fet des de l’antic barri de les Adoberies un punt estratègic de la ciutat que, han dit, ha d’avançar i canviar en els propers anys.

L’encaixada de mans entre Castells i Farrés ha fet evident un pacte que permetrà sumar els vuit regidors de Junts amb els dos d’Ara Pacte Local; un govern en minoria però més ampli tal com volia Albert Castells que, ara sí, amb tota probabilitat aquest dissabte serà investit com a nou alcalde de Vic.

En declaracions a la premsa, precisament, era Castells qui celebrava el pacte amb una formació, ha dit, amb qui van entendre’s des del primer moment. Ha explicat que la seva prioritat no va ser en cap moment arribar a un govern a onze, amb la majoria absoluta garantida, i que la voluntat del partit que encapçala és la d’assolir el màxim consens amb els grups de l’oposició.

Per la seva banda, Xavier Farrés, que torna a l’arena política, deia que la voluntat és remar perquè aquest govern sigui estable fins a finals de mandat.

Tota la informació a l’edició d’EL 9 NOU d’aquest divendres

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 720 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't