EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Junts i PSC expliquen el pacte de Manlleu, amb quatre àrees de govern i llibertat de vot en qüestions nacionals

Després de 20 anys al capdavant del consistori, ERC passa a l’oposició

Junts per Catalunya i el PSC compartiran el govern de Manlleu. Aquest dimecres feien públic l’acord, que fixa les quatre grans àrees en què s’estructurarà l’executiu.

El pacte es basa en les coincidències programàtiques, i també en els resultats de les eleccions. Junts va ser la força més votada, amb 8 regidors i guanyant-ne 3 respecte al 2015, i el PSC va obtenir quatre regidors, un més que en els comicis anteriors.

El pacte es basa en la llibertat de vot en les qüestions nacionals i en acords en temes com seguretat i civisme, indústria, la construcció del segon pont sobre el Ter o el futur del porta a porta en la recollida de residus.

El nou govern s’estructurarà en quatre grans àrees: Governació i Ciutadania, Urbanisme i Desenvolupament Territorial, Transformacio Econòmica i Estratègia de Ciutat, i Afers Socials, Acció Comunitària i Serveis a les Persones.

Esquerra, que durant dues dècades ha ostentat l’alcaldia de Manlleu, i que ha perdut 5 dels 9 regidors que tenia, no ha volgut entrar en un govern tripartit amb Junts i el PSC, i es queda a l’oposició.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 279 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't