EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La CUP fa una crida a la participació diumenge per frenar l’extrema dreta

Hi ha hagut compareixença del diputat al Parlament Xavi Pellicer i de la regidora de Vic i número 4 per Barcelona al Congrés. Carla Dinarès

En el marc de la campanya per les eleccions al Congrés i al Senat de diumenge, la CUP ha fet una compareixença davant dels mitjans de comunicació aquest dimarts a Vic.

Hi han parlat la portaveu del partit a l’Ajuntament de Vic i número 4 de la llista per Barcelona de la CUP al Congrés, Carla Dinarès, i el diputat al Parlament Xavi Pellicer.

Dinarès i Pellicer han fet una crida a la participació, sobretot per frenar la dreta i l’extrema dreta, i han reivindicat l’opció de la CUP com a vot útil.

La regidora vigatana, que ha situat les infraestructures i el medi ambient com a principals prioritats de la formació a Osona, ha retret de nou a l’alcalde de la ciutat, Albert Castells, que tapés el mural independentista de la passera del Sucre sense que hi hagi resolució definitiva per part de la Junta Electoral Provincial. Pellicer posava el focus en Vox, en la llengua catalana, i criticava el govern de la Generalitat pel nou decret sobre la llengua a l’escola i pels desnonaments.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 496 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't