EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La junta electoral autoritza el debat d’EL 9 TV amb els candidats de Vic i tomba els recursos presentats

Josep Anglada demanava la suspensió del debat, que es farà aquest dilluns a les 8 del vespre

El 9 Nou
22/05/2023
Vic

La junta electoral de Barcelona ha tombat els recursos que havien presentat Vic En Comú Podem i SOMI de Josep Anglada contra el debat electoral dels candidats de Vic que es farà aquest dilluns (20h) en directe a EL 9 TV. La junta considera que els criteris del debat -en què hi participaran tots els partits polítics amb representació al consistori i amb drets electorals– garanteix el criteri de pluralisme i igualtat. En el debat hi participaran els quatre partits que actualment hi ha a l’Ajuntament -Junts, amb Albert Castells; ERC, amb Maria Balasch; CUP amb Carla Dinarès i PSC amb Miquel Ylla– i també Ara Vic de Xavier Farrés, ja que la junta electoral va reconèixer que Ara Vic i Junts s’han de repartir al 50% els vots de 2019 i conseqüentment també els drets electorals en tots els municipis on coincideixen les formacions (a Osona passa, entre d’altres, a Manlleu, Roda o Tona).

La junta electoral de Barcelona també té en compte que EL 9 TV ha entrevistat a tots els candidats durant la campanya i ha cobert almenys un dels actes electorals de totes les formacions que es presenten. A Vic es presenten nou candidatures: Junts, ERC, CUP, PSC, Ara Vic, Vic en Comú Podem, PP, SOMI i Vox.

En Comú Podem demanava que s’inclogués a Arnau Martí en el debat, mentre que SOMI sol·licitava la suspensió del debat si no es convidava a Josep Anglada. La junta ha autoritzat el debat i ha denegat els recursos presentats en considerar que la formulació del debat d’EL 9 TV es basa en criteris objectius.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 788 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't