EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El vilatortí Alfons Jiménez, parella de la consellera Sílvia Paneque, renuncia com a cap de gabinet

Junts va acusar la portaveu del Govern de “nepotisme” i va demanar a Illa que desautoritzés el nomenament

El vilatortí Alfons Jiménez, parella de la consellera de Territori i portaveu del Govern, Sílvia Paneque, ha decidit renunciar al càrrec de cap de gabinet, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN de fonts coneixedores.

Junts va criticar aquest nomenament, que es va produir la setmana passada, i va acusar la portaveu del Govern de “nepotisme”, alhora que va reclamar al president de la Generalitat, Salvador Illa, que ho desautoritzés.

De fet, especialment per aquest nomenament i pel de la germana de l’alcalde de Barcelona, Yolanda Collboni, Junts va demanar la compareixença d’Illa al Parlament.

En una carta adreçada al president Illa i també a la consellera Paneque, a la qual ha tingut accés l’ACN, Jiménez comunica la seva dimissió com a cap de gabinet i remarca que la seva trajectòria professional “evidencia que les acusacions tenen únicament la voluntat de persones concretes i organitzacions polítiques de fer mal al govern”.

No estic disposat a acceptar aquesta conseqüència i, per aquesta raó, prenc aquesta decisió”, ha continuat Jiménez, que s’ha mostrat convençut que el nou govern “comportarà creixement, justícia i excel·lència per al país”. “Ens trobem a l’inici d’una època en què Catalunya obtindrà èxits i consecucions incomparables”, ha conclòs.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 225 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't