EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La presó inicia el camí cap a Brussel·les

Les cel·les de la iniciativa ‘Un poble empresonat’ acaben de sortir de la plaça Major de Vic

Les cel·les de la iniciativa un ‘Poble empresonat’, que han recorregut 17 municipis de Catalunya perquè la gent s’hi pogués tancar lliurement com a mostra de solidaritat amb els líders sobiranistes i polítics empresonats, ja han emprès el camí de Brussel·les. L’expedició que les trasllada en camió fins a la capital belga, on arribaran dimarts, acaba de sortir de la plaça Major de Vic després que s’hi hagi celebrat un acte amb la presència dels pares de Marta Rovira, secretària general d’ERC que va marxar a Suïssa, i també Laura Masvidal, la parella de Joaquim Forn.

Intervenció del pare de Marta Rovira a la plaça Major de Vic / Jordi Mirambell

Intervenció del pare de Marta Rovira / Jordi Mirambell

Des que es van estrenar a Vic el novembre passat, a les cel·les de la presó s’hi han tancat més de 1.500 voluntaris. Ara, amb el viatge al cor d’Europea, l’objectiu de les entitats que promouen l’acció -Òmnium Cultural Osona, ANC d’Osona i Vic i CDRs Alt Ter- és continuar reivindicant “el nostre dret a exercir l’autodeterminació i denunciar la injustícia que representa tenir els nostres polítics i líders d’entitats civils en presó preventiva”.

Les cel·les passaran tot el dia de dimarts a la plaça Schuman, davant del Parlament Europeu, per portar a terme una acció de denúncia que comptarà amb la participació de membres de diverses entitats, europarlamentaris i personalitats del món cultural i polític.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 243 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't