EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“La proximitat serà imprescindible a Roda de Ter”

Els perfils (54). Toni Mas, candidat d’Esquerra Roda Republicana a Roda de Ter

Després de debutar com a regidor el 2019 a l’Ajuntament de Roda, Toni Mas va ser escollit candidat per encapçalar Esquerra Roda Republicana a les municipals. Ho entoma amb “molta il·lusió, valentia i vocació de servei”. Tot i això, subratlla que no va sol, sinó amb “un equip fort, cohesionat i generós” que combina “continuïtat i renovació”. Es refereix, per exemple, a les regidores Roser Montané (2) i Núria Arrebola (4), o cares noves com Aida Reig (3) i Joan Escarrabill (5). “Pràcticament el 75% de persones de la llista són independents”, explica, destacant que ERC els ha donat “suport, una seguretat jurídica i arribar on són”, “però alhora és un projecte obert, generós i que necessita que es nodreixi de la ciutadania”.
Fins al maig serà regidor d’Acció Social i Esports, des d’on s’han impulsat iniciatives com la targeta moneder o el servei d’intervenció socioeducativa, i s’ha “treballat intensament per adequar les instal·lacions de la zona esportiva”, quant a la segona.

Tot i això, els queda “molta feina per fer” i alguna d’aquesta ja la tenen “embastada”. Fixa com a grans projectes el trànsit rodat, “des d’on s’ha de treballar des del consens”, l’enderroc de les naus de Puigneró i la rehabilitació de l’antiga fàbrica La Blava.

Es considera una persona que s’implica en el que fa, també en les regidories que ha ostentat: “M’he acostat a la gent i a les entitats per viure-ho de molt més a la vora i fer millor feina”. Per això, considera que si arriba a l’alcaldia, després de les eleccions del 28-M, la primera cosa que faria seria trobar-se “amb la gent”, des del seu equip, els altres partits fins a les entitats. “La proximitat és un dels aspectes que serà imprescindible”, subratlla.

A les municipals del maig a Roda s’hi presenten sis llistes electorals.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 286 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't