EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’Ajuntament de Vic prorroga el contracte programa amb l’escola de música i l’Atlàntida

L’aportació econòmica que hi fa l’ajuntament és de 2 milions d’euros anuals

L’Ajuntament de Vic ha aprovat la segona pròrroga del contracte amb la Fundació l’Atlàntida per la gestió del centre d’arts escèniques i l’escola de música i conservatori. La pròrroga és fins a l’any 2031. També s’ha donat llum verda al contracte programa i la memòria econòmica pels propers quatre anys, fins el 2027.

Els objectius que s’hi estableixen són més ambiciosos que els que s’havien fixat fins ara, segons la regidora de Cultura Bet Piella. L’aportació econòmica que hi fa l’ajuntament és de 2 milions d’euros anuals. El punt va tirar endavant al ple de dilluns amb els vots de favor de l’equip de govern, de Junts per Catalunya, i la regidora no adscrita, Carme Tena, l’abstenció d’Esquerra i el vot en contra de Capgirem. Aquests dos grups van tornar a mostrar-se favorables a la gestió directa des de l’ajuntament i no a través d’una fundació. Capgirem Vic també qüestionava que l’aprovació de la pròrroga i del contracte programa es facin a poques setmanes de les eleccions municipals.

Bet Piella ho va desvincular del calendari electoral, i deia que s’ha de tirar endavant ara per garantir que estiguin vigents en l’inici del nou curs.

LA PREGUNTA

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 133 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't