EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’ANC de Manlleu, contra l’acatament de la retirada de símbols independentistes

Va ser arran d’una denúncia i amb motiu de les eleccions del 23J. L’alcalde ha manifestat que després de les eleccions es tornaran a penjar

A l’hora de l’inici del ple a l’Ajuntament de Manlleu, l’ANC del municipi va convocar una concentració de protesta davant de l’edifici del consistori. L’entitat està molesta amb l’equip de govern per haver retirat símbols independentistes de l’espai públic sense presentar abans recurs a l’ordre de la Junta Electoral de Zona.

La junta electoral va decretar que s’havien de treure estelades i llaços grocs de l’ajuntament, el teatre o el campanar de l’església, després de rebre una denúncia que considerava que no s’està respectant el principi de neutralitat institucional dels espais públics.

També s’han retirat estelades de l’ANC, col·locades en entrades de Manlleu i a la plaça Fra Bernadí. L’ANC, i també partits amb representació a l’Ajuntament com la CUP i Esquerra, han demanat als veïns que pengin estelades als balcons.

Segons l’alcalde, Arnau Rovira, l’ajuntament no va recórrer l’ordre de la Junta Electoral de Zona perquè el dictamen de la Junta Electoral Provincial hauria arribat en el mateix sentit i amb poques hores de diferència. Rovira ha manifestat que després de les eleccions es tornaran a penjar tots els símbols retirats.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 266 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't