EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’equip de govern de l’Ajuntament de Ripoll destitueix Joaquim Colomer després de l’anunci que es presentarà en una llista d’independents

Passarà a ser regidor no adscrit

El 9 Nou
24/02/2023
Ripoll

El secretari de l’Ajuntament de Ripoll ha comunicat aquest matí a Joaquim Colomer que se l’ha destituït de les seves responsabilitats de govern i de la tinença d’alcaldia. La destitució es produeix després que EL 9 NOU hagi publicat la intenció de Colomer de presentar-se a les eleccions del proper mes de maig amb un llista d’independents.

El fins ara cap de l’Àrea de Serveis al Territori, Sosteniblitat i Empresa de l’Ajuntament de Ripoll ha anunciat que no ha parlat encara amb l’alcalde, Jordi Munell, i que la decisió només li ha comunicat el secretari.

Colomer ha convocat als mitjans de comunicació aquest divendres a primera hora de tarda per explicar que després de la seva destitució passarà a ser regidor no adscrit. Ha assegurat que faria una oposició constructiva.

Colomer s’ha distanciat de Junts després que el partit apostés per Manoli Vega per ser-ne candidata. Tampoc tenia bona sintonia amb el president de la formació al Ripollès, Joan Manso.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 281 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't