EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’Estiu XL consolida l’oferta de lleure educatiu a Vic

Les cinc setmanes d’activitats a la ciutat finalitzen amb 532 inscrits, 47 monitors contractats i 81 infants i joves amb beca

L’Estiu XL a Vic, que per tercer any consecutiu recull l’oferta municipal de casal d’estiu de 3 a 16 anys, finalitza després de cinc setmanes amb alguna que altra novetat. L’oferta de lleure, ja bastant consolidada, ha buscat aquest any anar més enllà i el resultat ha set: un mural al barri del Montseny, bicicletes reparades i un curtmetratge educatiu vinculat a l’assetjament escolar que es presentarà al Festival Protesta. A més, també s’han inclòs algunes novetats com la piscina i l’acampada, i la inclusió dels casals de La Farinera.

 

Àlvar Solà, el regidor d’Educació, confia en que els Casals d’estiu i el Civicus de Vicjove, “hauran deixat infants i joves més coneixedors de la ciutat i amb més oportunitats reals d’inclusió”. Solà afegeix que L’Ajuntament de Vic ja fa anys que intenta que els casals d’estiu serveixen com a suport familiar i per conciliar aquesta amb la vida laboral. L’Estiu XL finalitza amb 532 inscrits, 47 monitors contractats, 81 infants i joves amb beca i una motxilla pena de bons moments i aprenentatges.

 

 

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 788 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't