EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“L’únic impossible és el que no es prova”

Lluís Creus, Sant Julià de Vilatorta (PSC)

La llista que encapçala Lluís Creus ha estat una sorpresa d’última hora a Sant Julià i Vilalleons. Per als electors, però gairebé també per als mateixos integrants de la candidatura, ja que la proposta es va acabar de bastir fregant la data límit. El partit treballava al municipi des d’un temps abans i Creus, que no n’és militant però té “amics al PSC”, finalment es “va engrescar”.

Empresari del sector de la construcció i de la família de la Bacallaneria Creus de Vic, va començar a treballar amb 14 anys, venent olives a mercat. És un aprenentatge de vida pel que fa a tracte amb persones que ara vol traslladar a la política: “La nostra intenció és trepitjar carrer, xerrar i xerrar i després, sí, gestionar el que convingui amb les eines de l’Ajuntament”. Presentar-se pel PSC tot i simpatitzar amb el moviment independentista, per exemple, ho entén de la mateixa manera, a mode de palanca: “Tenir a darrere una marca potent ajudarà a aconseguir coses pel poble”.

Entre les prioritats del grup hi consta impulsar el comerç i la petita indústria, estudiar fins quant ha de créixer Sant Julià i incrementar-hi la seguretat. Pel que fa a resultats, no es marquen sostre: “L’únic impossible és el que no es prova”.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 281 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't