EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Manlleu rescata el projecte de traslladar la comissaria de la policia

Actualment es troba als baixos de l’Ajuntament de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu té la intenció de reubicar la comissaria de la Policia Local, actualment ubicada als baixos de l’Ajuntament. Ho va assegurar l’alcalde, Àlex Garrido, durant la presentació de la memòria de les actuacions d’aquest cos durant l’any passat. L’any 2007 l’equip de govern que manava aleshores, també d’ERC, ja va anunciar que volia construir un nou edifici per a la policia i pel mateix motiu que ara: les instal·lacions se’ls han quedat petites. Finalment, però, el projecte es va quedar tancat a dins d’un calaix.

Garrido va dir que, de moment, només confirmava que “hi estem treballant de forma seriosa”, però que no podia avançar més detalls ni el lloc on es reubicaria la comissaria, “perquè estem parlant d’un projecte molt embrionari i de moment estem explorant possibilitats”. Garrido va afegir que el “que està clar és que les instal·lacions dels baixos de l’Ajuntament no és el millor lloc per estar”. Per la seva banda, la regidora de Seguretat Ciutadana, Carme Trillas, va assegurar que la nova comissaria “hauria de quedar encarrilada dins d’aquest mandat”.

L’any 2007 l’opció prioritària era fer-la fora del centre de la ciutat i fins i tot es van visitar instal·lacions de la Policia Local d’altres ciutats similars a Manlleu per agafar idees. Aleshores s’esperava que amb el desplegament del nou POUM –que deu anys després encara no s’ha aprovat– hi hauria nous terrenys públics on poder-hi ubicar la nova comissaria.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 243 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't