EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Mercè Cabanas repeteix victòria i majoria absoluta a Taradell

Fem Taradell iguala els resultats aconseguits fa quatre anys amb nou regidors per quatre de Junts

El mateix escenari que fa quatre anys. Fem Taradell – ERC va repetir els nou regidors pels quatre de Junts. El Partit Popular no va obtenir representació.

Mercè Cabanas repetirà com a alcaldessa de Taradell durant quatre anys més i ho farà després de revalidar la majoria absoluta. “Valorem molt positivament aquests resultats. La nova manera de treballar ha donat els seus fruits”, assenyalava Cabanas poc després de repetir la contundent victòria: “La gent ha confiat en la nostra gestió i el nou model de governar després de 32 anys d’hegemonia convergent”.

La llista encapçalada per Mercè Cabanas va obtenir 1.862 vots (62,23%) mentre que 912 persones (30,48%) van votar la llista de Junts per Taradell encapçalada per Santi Estragués. Uns percentatges de vots molt semblants als de fa quatre anys que va provocar que el resultat fos idèntic.

La gran novetat d’enguany a les eleccions municipals era la presència del Partit Popular amb Abraham Chirveches, que es va quedar sense representació al consistori taradellenc. Els 87 vots aconseguits els van deixar fora de l’Ajuntament.

Com a la resta del país, la nota dominant va ser la poca participació amb només el 58,74%, una xifra semblant a la del 2011 (57%) i del 2015 (59%) i molt per sota del 75% del 2019.

Quant als reptes i objectius per aquest propers quatre anys, Cabanas té clar que “hem de continuar anant a totes perquè aquest canvi encara sigui més contundent. Treballarem moltíssim perquè es vegi més la nostra feina”, comentava Cabanas donant les gràcies a totes les persones que li van donar suport.

A l’equip de govern s’estrenaran tres regidors: Adrià Serrarols, Montserrat Font i Josep Casals, i continuaran Joan Canó, Míriam Martínez, Núria Arau, Lídia Alonso i Toni Pérez. A l’oposició, Joan Sala s’estrenarà com a regidor acompanyant Santi Estragués, Araceli Garcia i Sílvia Puntí.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 393 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't