EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Unes 3.000 persones a Vic contra les detencions de la Guàrdia Civil

La concentració a la plaça Major de Vic vol donar suport a les institucions catalanes davant les actuacions per evitar el referèndum

Unes 3.000 persones s’han concentrat aquest migdia a la plaça Major de Vic contra l’actuació de la Guàrdia Civil, que ha entrat a diverses conselleries aquest dimecres al matí i ha detingut dotze persones. Es tracta d’una de les manifestacions més multitudinàries a Vic.

El moviment 30/03, creat després que l’Audiència Nacional investigués el regidor Joan Coma, ha llegit un manifest i a l’acte hi han assistit regidors i alcaldes de diversos ajuntaments d’Osona. S’hi han sentit crits d’ “independència” i de “votarem”. L’acte ha acabat amb un emotiu cant dels Segadors.

Aquest vespre a les 8 hi ha una nova concentració a la plaça Major de Vic. Alcaldes, que estaran fent una reunió del Consell d’Alcaldes d’Osona, sortiran en comitiva fins a la plaça. A Roda de Ter, a les 19.15 també hi ha una concentració a davant de l’Ajuntament per mostrar el seu suport a Pep Masoliver, veí de Roda que treballa a la Fundació.cat i que és un dels detinguts per la Guàrdia Civil.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 631 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't