EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“No s’ha notat que formàvem part de dues disciplines diferents”

Carles Valls, Balenyà (Junts per Balenyà-Jpb)

L’actual alcalde de Balenyà, Carles Valls, opta a la reelecció després d’un mandat marcat per la pandèmia, però també per l’execució de projectes heretats com la primera fase de la carretera de Ribes o l’institut escola Carles Capdevila.

Ara, Valls encapçala una llista renovada, en la qual només repeteixen dos dels regidors actuals (Montse Garcia al número 2 i Ramon Roig al 6) i amb sis cares noves. Pau Guzmán, Mireia Garrido i Maria Valverde completen els cinc primers llocs.

Carles Valls fa un bon balanç del govern de coalició amb Junts per Catalunya. “En cap moment s’ha notat que formàvem part de dues disciplines diferents”, afirma. Enrere queden quatre anys amb notables diferències amb l’oposició, entre d’altres qüestions, per les obres de la Pista que Sumem ha portat al Tribunal de Contractes del sector públic. “Estic tranquil. No és un cas Borràs”, assegura Valls, que separa els primers treballs de reforma de l’edifici del projecte final de conversió en centre cultural. Entre els projectes del programa hi ha la urbanització de l’entorn de l’antiga Karibú, on preveuen construir-hi el consultori, zona verda i habitatge social.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 291 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't