EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tot a punt a EL 9 TV per seguir la nit electoral a partir de les 8 del vespre

El programa especial, conduït per Agustí Danés i Natàlia Peix, inclourà connexions en directe i seguiment de l’escrutini a temps real

El 9 Nou
12/05/2024
Vic

EL 9 TV emet aquest diumenge a partir de les 8 del vespre un programa especial en directe amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. L’espai, conduït per Agustí Danés, començarà a les 8 del vespre. Tant el programa com els resultats per municipis es podran seguir i consultar de manera simultània a través d’EL9NOU.CAT.

Durant el programa, en el qual participaran una vintena de professionals, es faran múltiples connexions amb reporters desplaçats als diferents punts d’interès, entrevistes en directe als candidats osonencs, es mostra-ran les dades de l’escrutini en directe, i les dades segmen-tades per comarques i poblacions amb gràfics a temps real.

A més, al plató hi haurà una taula d’anàlisi amb la presència dels periodistes Mònica Jofre i Marc Güell i l’economista Antoni Mora.

Durant el programa es connectarà també amb el nou plató virtual des d’on Natàlia Peix, cap d’Informatius d’EL 9 TV, donarà dades i claus per interpretar l’escrutini.

Les connexions des dels col·legis electorals i des de les seus dels partits aniran a càrrec de Clàudia Dinarès, Eudald Puig, Guillem Rico i Sergi Vives.

A Osona i el Lluçanès hi ha 115.500 persones cridades a votar aquest diumenge. Les enquestes assenyalen a Salvador Illa com a vencedor dels comicis. Si el PSC s’imposa -o no- en aquestes dues comarques de marcat perfil independentista serà una de les incògnites que es resoldran aquest diumenge.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 684 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't