EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Polèmica entre l’equip de govern i Junts a l’Esquirol per les obres de l’institut escola

L’Ajuntament ha estimat parcialment el recurs de Junts, i suspèn alguns acords fins que s’hagi signat el conveni pel finançament de les obres amb Educació

L’Ajuntament de l’Esquirol ha suspès l’execució d’acords de ple que tenen a veure amb les obres i el finançament de l’institut escola El Cabrerès fins que hi hagi el conveni signat amb el departament d’Educació. El centre ja compta aquest curs amb els primers alumnes de secundària. El consistori ha estimat parcialment el recurs de reposició presentat per Junts pel Cabrerès, grup de l’oposició, en relació a acords presos als plens del 20 de març i del 31 de juliol.

L’alcalde, Àlex Montanyà, d’AUD-ERC, diu que els tràmits de les obres continuaran quan hi hagi el conveni de cofinançament amb la Generalitat, i que la posició de l’equip de govern és que l’Esquirol assumeixi 1,8 dels 3,3 milions d’euros en què està pressupostat el projecte de les noves instal·lacions. També acusa Junts de posar pals a les rodes. Junts, al seu torn, considera que l’equip de govern ha tirat pel dret fent valer la seva majoria, i que si l’Ajuntament ha d’acabar pagant la totalitat del cost del projecte, la decisió final s’hauria de prendre en base a una consulta ciutadana.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 813 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't