EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Salvador Illa dóna suport als seus candidats d’Osona

El primer secretari del PSC diu que espera una bons resultats a la comarca aquest diumenge

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha fet aquest dijous una parada a Osona a només un dia perquè finalitzi la campanya electoral de les eleccions municipals. S’ha reunit amb tres candidats: Josep Paré de Centelles, Marta Moreta de Manlleu i Miquel Ylla de Vic. A la capital osonenca, el primer secretari dels socialistes ha assegurat que Osona és una comarca rellevant pel partit on, aquest diumenge, espera obtenir bons resultats.

En declaracions als mitjans de comunicació al costat de l’alcaldable de Vic pel PSC, Illa s’ha mostrat content i “plenament identificat” amb la campanya del seu candidat a la capital d’Osona. Per ell, una campanya i una manera de fer que expressen “com han canviat les coses no només a Osona sinó al conjunt de Catalunya”. El primer secretari del PSC ha assegurat que Osona és “molt rellevant pel nostre projecte de país”, per la seva ubicació geogràfica, per la seva tradició i pel que representa en l’imaginari català.

A Manlleu, on també s’ha desplaçat, Salvador Illa ha acompanyat la candidata socialista a l’alcaldia, la també diputada Marta Moreta. Han visitat el CAP, pendent d’ampliació, i també s’han passejat pel mercat municipal.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 171 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't