EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Mercè Cabanas: “Van ser uns resultats que van ser contundents i que van servir per revalidar la feina feta i sobretot la forma de fer”

Va obtenir els nou vots de Fem Taradell mentre que Santi Estragués va tenir els quatre de Junts

Mercè Cabanas va prendre possessió com a alcaldessa de Taradell per al mandat 2023-2027 amb els nou vots a favor del grup de Fem Taradell-ERC. Va ser dissabte al migdia en una sala de plens que es va quedar petita per seguir l’acte oficial de constitució del nou consistori de Taradell que va servir per proclamar Cabanas com a alcaldessa de Taradell durant quatre anys més. Els quatre regidors de Junts per Taradell van votar el seu candidat, Santi Estragués.

Abans de la votació es va constituir la mesa d’edat, formada per la regidora més gran i el més jove, Araceli Garcia (Junts per Taradell) i Adrià Serrarols (Fem Taradell). Tot seguit, els 13 regidors van prometre el càrrec. Adrià Serrarols, Montse Font i Josep Casals, de Fem Taradell, i Joan Sala, de Junts per Taradell, van agafar l’acta de regidors per primera vegada.

En el torn de parlaments, Mercè Cabanas va començar la seva intervenció parlant del país: “Fa quatre anys vaig començar parlant dels presos polítics, avui incidim que cal fer un esforç conjunt amb tota la societat per aconseguir la independència en aquesta mateixa dècada”.

També va parlar dels resultats de les eleccions, agraint a totes les persones que l’han acompanyat per aconseguir “uns resultats que van ser contundents i que van servir per revalidar la feina feta i sobretot la forma de fer”.

I evidentment va parlar del futur i d’aquests quatre anys de mandat fins al 2027: “Treballarem pel bé del poble. Cal aconseguir la identitat cívica i cooperació ciutadana, treballarem per crear oportunitats de futur i ens centrarem en les persones teixint noves xarxes i engegant un nou model de governança per afrontar sense por, sense malfiança ni ressentiment, la realitat social que tenim”. També es va referir a la cohesió i al civisme necessaris per conviure al municipi.

Cabanas va acabar la seva intervenció citant dos poetes: Ciceró i el taradellenc Eloi Creus i amb un “Endavant les atxes”, el lema que l’ha acompanyat en aquesta darrera campanya electoral.

Per la seva banda, Santi Estragués, que continuarà com a cap de l’oposició, va explicar que després dels resultats de les eleccions entenem que “la gent ens dona quatre anys per endavant per seguir evolucionant com a grup, i a fer aquesta evolució sempre en positiu perquè sempre hi ha expectatives a millorar”. Estragués també va ser molt crític i va comentar que “ens donem uns mesos per parlar, pensar i reflexionar sobre quina ha de ser la manera de fer del grup i si cal fer algun moviment”, deixant entreveure que no es descarta algun relleu en els propers mesos. I va afegir que “entomo el repte de ser el portaveu, hi seré sempre que senti que això és el millor per l’equip i pel projecte”.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 387 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't