EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Vic acull la trobada nacionalista dels Països Catalans

Hi van participar 150 persones amb l’emergència lingüística com un dels temes de debat. La propera trobada serà a Mallorca

Més de 150 persones van participar aquest cap de setmana a la Trobada Nacionalista dels Països Catalans que va celebrar-se a la sala d’actes del Seminari de Vic.

mb el Grup Blanquerna en el paper d’organitzador de l’acte, l’objectiu de l’esdeveniment era convertir-se en un punt de trobada per compartir experiències, impulsar i formar nous lideratges i per reflexionar sobre la realitat actual dels Països Catalans.

Periodistes, escriptors, activistes socials i docents, entre d’altres, van prendre part a les quatre taules rodones que va acollir l’espai entre dissabte i diumenge.

Hi van ser David Fernández, exdiputat de la CUP, Noemí Garcia, consellera del Consell de Menorca per Més Menorca i Ferran Soriano, director executiu del Machester City, que va participar-hi a través d’un vídeo.

Van ser les cares més conegudes d’una trobada que va prestar especial atenció a l’emergència lingüística que ha derivat de la caiguda en picat de l’ús de la llengua catalana.

A banda de la llengua, també s’hi va exposar una altra anomalia, en aquest cas la que fa referència a la mobilitat pels Països Catalans.

L’èxit de la trobada fa que els organitzadors ja pensin en una segona edició. No tenen data, però sí que tenen lloc: la propera edició se celebrarà a Mallorca.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 248 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't