EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Volem treure el millor resultat possible i poder governar”

Gerard Sancho, Sant Hipòlit de Voltregà (Junts)

Gerard Sancho va debutar en política municipal el 2019, i ho va fer convertint-se en l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà. Mestre de professió, ha estat al capdavant del govern a tres bandes que han format el seu grup, Junts, Som Voltregà (ERC) i la CUP. Ara es torna a presentar com a cap de llista de Junts per acabar projectes iniciats i que amb la pandèmia “han quedat sense executar”. Entre aquests, el nou pavelló, la travessera urbana que suposarà “la transformació” del centre de Sant Hipòlit o continuar instal·lant plaques fotovoltaiques en equipaments municipals. El programa de Junts també inclou propostes noves com l’ampliació del cementiri.

De l’equip de govern actual Sancho en destaca la “joventut” i la bona entesa entre els tres grups. De fet, a la llista de Junts, com a número 2, s’hi incorpora la regidora de la CUP, Marta Boixeda, que ha estat al capdavant de les àrees de Joventut i Igualtat. “Ha fet una feina impressionant”, diu Sancho. Els cupaires, aquesta vegada, no es presenten.

De cara a possibles pactes postelectorals, el candidat de Junts evita pronunciar-se: “No descartem res, però volem treure el millor resultat possible i poder governar”.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 343 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't