EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Vull rectificar el que s’està fent malament a Montesquiu”

Els perfils (58). Miquel Ángel Sáez, candidat de Candidatura de Progrés a Montesquiu

El PSC, però amb la marca blanca de Candidatura de Progrés (CP), tornarà a concórrer a les eleccions municipals del 28 de maig a Montesquiu després d’uns anys de parèntesi. La candidatura l’encapçala Miquel Àngel Sáez, jubilat de 70 anys, vinculat a l’emissora de ràdio municipal, i qui va ser regidor a l’oposició entre el 2007 i el 2011. Els darrers anys, diu que al poble “s’han fet coses ben fetes i d’altres de mal fetes i vull rectificar les coses que s’estan fent malament”.

Per això, ha decidit fer el pas. D’origen basc i net d’un alcalde de l’època de la república, es presenta sota el lema “Montesquiu som tots”, perquè considera que el govern actual no té en compte a tots els veïns.
Els socialistes són crítics amb el canvi d’ubicació que es vol fer de la zona escolar per traslladar-la a l’actual camp de futbol i proposen fer l’escola en zones “més altes”. Una de les apostes de la formació és potenciar la participació ciutadana. “Volem que la gent digui les seves propostes” i per fer-ho volen crear consells de diferents àmbits com la cultura o la gent gran. També volen potenciar el comerç local, ja que “n’hi ha molts de tancats”, i també la ràdio municipal.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't