Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

Salgot i Betara s’alien per substituir greixos per sèrum lacti als embotits

Les dues firmes participen en projectes que busquen una alimentació més saludable

El 9 Nou
04/04/2023
Aiguafreda

El consorci format per les empreses Salgot, d’Aiguafreda, i Betara, del Lluçanès, impulsa un projecte d’R+D per elaborar embotits i formatges més saludables. Amb la utilització del sèrum lacti, conegut com a xerigot, un subproducte…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

La cimera del clima que es fa a Bakú acabarà amb avanços per frenar el canvi climàtic?

En aquesta enquesta han votat 210 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't