EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cinquena Jornada de la tòfona de la UVic-UCC

La jornada comptarà amb una matinal formativa a l’edifici El Sucre de Vic i un programa gastronòmic al migdia i a la tarda a Cantonigròs

La cinquena edició de la Jornada de divulgació del conreu i de les característiques de la tòfona de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) tindrà lloc el proper dissabte 18 de març.

La jornada començarà amb una sessió formativa a la sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre de Vic. Seguidament, la segona part, centrada en gastronomia i experiències emprenedores, es durà a terme al restaurant Ca l’Ignasi i Ca la Laia de Cantonigròs.

En l’apartat formatiu, s’han organitzat ponències i taules rodones sobre els darrers avenços en el conreu de la tòfona i sobre el paper de la tecnologia alimentària en aquest sector. Pel que fa a la part més lúdica, a Cantonigròs, els assistents podran participar en un taller gastronòmic i de degustació de tastets. A més a més, en aquest espai també es presentaran quatre projectes innovadors a l’entorn de la cultura de la tòfona.

Les places per a poder participar-hi són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 16 de març.

LA PREGUNTA

Creu que seran positius els aranzels anunciats per Donald Trump?

En aquesta enquesta han votat 130 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't