La cinquena edició de la Jornada de divulgació del conreu i de les característiques de la tòfona de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) tindrà lloc el proper dissabte 18 de març.
La jornada començarà amb una sessió formativa a la sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre de Vic. Seguidament, la segona part, centrada en gastronomia i experiències emprenedores, es durà a terme al restaurant Ca l’Ignasi i Ca la Laia de Cantonigròs.
En l’apartat formatiu, s’han organitzat ponències i taules rodones sobre els darrers avenços en el conreu de la tòfona i sobre el paper de la tecnologia alimentària en aquest sector. Pel que fa a la part més lúdica, a Cantonigròs, els assistents podran participar en un taller gastronòmic i de degustació de tastets. A més a més, en aquest espai també es presentaran quatre projectes innovadors a l’entorn de la cultura de la tòfona.
Les places per a poder participar-hi són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 16 de març.
{{ comment.text }}