EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Com es preparen les coques de Sant Joan?

A la revetlla de Sant Joan no hi poden faltar les tradicionals coques de pinyons, fruita confitada o de crema. Avui és el dia fort. Hem anat a la pastisseria Serra de Sant Hipòlit de Voltregà, per veure com les preparen.

A poques hores per la revetlla, aquest matí a l’obrador de la pastisseria Serra de Sant Hipòlit de Voltregà, l’activitat no s’hi aturava. Enllestien les coques típiques de Sant Joan. Ja se’n van vendre algunes ahir però per tenir-ho tot a punt per un dels pics de feina de l’any a la pastisseria ja fa dies que es preparen.

De pinyons, de fruita confitada o de crema seran les més habituals, encara que hi ha qui prefereix les de forner amb xocolata o les de pasta de full amb llardons.

Malgrat que sembla que la gen aquest any va més a última hora, els passtissers fan una bona previsió de vendes. I un cop triada la coca que més agrada, a la capsa i cap a celebrar una bona revetlla de Sant Joan.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 829 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't