Nota de premsa del Grup de Defensa del Ter
“Les escoles i els menjadors col·lectius poden ser elements transformadors! Al mateix temps que vetllen per una alimentació més sana poden contribuir a mantenir la pagesia viva i fomentar els productors locals.
Aquesta xerrada-tertúlia tindrà lloc el dimarts 12 d’abril a les 19h a l’edifici del Sucre a Vic (Sala Coll i Bardolet). L’entrada és gratuïta.
Els membres de la taula són de luxe:
· Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic
· Joan Domènech, membre de la Taula de Treball d’Alimentació Escolar Ecològica i tècnic d’ASAC
· Joan Maria Ribas, d’Eco-menja
i els actors clau del menjador ecològic de l’escola Bellpuig (St. Julià de Vilatorta):
· Gemma Rica, mare representant de l’AMPA
· M. del Mar Macià, de l’Hortviu, productora d’horta ecològica
· Rosa Sarasa, cuinera de l’escola.”