Josep Lluís Martínez regenta des de fa 19 anys La Creperia, a la plaça de Sant Felip de Vic, i 10 anys després va obrir un segon establiment a la plaça Major. El seu és un dels negocis que més es veuran beneficiats per l’ampliació d’horaris de bars i restaurants fins a les 11 de la nit, perquè el seu horari habitual d’obertura era de les 7 de la tarda fins a mitjanit. La seva proposta gastronòmica atrau una clientela eclèctica perquè “tens un públic infantil a primera hora, després venen adolescents que tenen una hora per tornar a casa i al final els que surten de marxa” i no li sabria greu que es mantingués el seny de lladre fins a les 11 de la nit i la gent adoptés horaris més europeus, perquè el seu és un dels pocs restaurants on “jo a les 7 de la tarda obro cuina i si vols ja pots venir a sopar”.
Des del desembre que només pot fer les seves especialitats per a qui ho va a recollir o ho demana a domicili i el calaix se n’ha ressentit i molt. Dels 11 treballadors que havia arribat a tenir alguns els ha hagut d’acomiadar temporalment o de forma definitiva i s’ha quedat amb quatre que “són grans treballadors” perquè porta mesos sense quadrar els balanços i sobreviu perquè “tibo dels meus estalvis”. Per això, Martínez espera amb delit poder reobrir la terrassa i el menjador, encara que amb les restriccions d’aforament hi càpiga poca gent.