Nota de premsa de l’Escola d’Hostaleria d’Osona
“Durant els mesos de març i abril, els alumnes del cicle formatiu de grau mig de Cuina i Restauració de l’Escola d’Hostaleria d’Osona han treballat l’anomenada “cuina d’autor”, estudiant i elaborant plats d’alguns dels cuiners més representatius del panorama gastronòmic actual.
Tres d’aquests cuiners, Nando Jubany (restaurant Can Jubany), Carles Gaig (restaurant Gaig) i Jordi Vilà (restaurant Alkímia), seran el proper dimecres 6 d’abril a l’Escola d’Hostaleria d’Osona per participar a la 1a jornada de cuina d’autor i faran una classe pràctica durant la qual elaboraran alguns dels seus plats.
Alumnes i professors podran doncs gaudir de l’experiència i els coneixements d’aquests professionals.
L’activitat començarà a les 10 del matí i tindrà una durada aproximada de tres hores i mitja. Durant la sessió els mitjans de comunicació podran prendre imatges de l’elaboració dels plats, així com declaracions dels tres prestigiosos cuiners, tots tres amb restaurant amb una estrella Michelin.
Precisament durant aquests mesos, el restaurant pedagògic de l’Escola d’Hostaleria d’Osona ofereix un menú degustació basat en plats de representants punters de la cuina actual com ara Ferran Adrià, Quique Dacosta, Juan Mari Arzak, Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Michel Bras, Jordi Vilà, Carles Gaig i Nandu Jubany.”