Nota de premsa de l’Escola d’Hostaleria d’Osona
“L’Escola d’Hostaleria ha estat escenari avui dimecres de la I Jornada de cuina d’autor. En aquesta activitat els alumnes de l’Escola han tingut ocasió de veure les evolucions als fogons de tres cuiners amb estrella Michelin: Nandu Jubany (Restaurant can Jubany), Jordi Vilà (Restaurant Alkimia) i Carles Gaig (Restaurant/Fonda Gaig).
La Jornada ha consistit en què cada cuiner preparés alguns plats emblemàtics de la seva carta.
Nandu Jubany ha començat amb uns pèsols a la brasa amb botifarra negra i cansalada. En Jordi Vilà ha cuinat sopa de fideus a les 5 espècies entre d’altres i finalment Carles Gaig ha apostat per un plat de cuina més tradicional com la brandada de bacallà o l’”steak” tàtar.
Els alumnes han mostrat el seu interès durant tota la Jornada preguntant i tastant els diferents plats dels cuiners.
L’èxit d’aquesta experiència farà repetir l’experiència en un futur proper.”