QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tres estrelles Michelin cuinen a l’Escola d’Hostaleria d’Osona

Nandu Jubany, Carles Gaig i Jordi Vilà han participat aquest dimecres al matí en una sessió dedicada a la cuina d’autor. EL 9 TV ha parlat amb tots tres durant la jornada.


El 9 Nou
06/04/2011

Nota de premsa de l’Escola d’Hostaleria d’Osona

“L’Escola d’Hostaleria ha estat escenari avui dimecres de la I Jornada de cuina d’autor. En aquesta activitat els alumnes de l’Escola han tingut ocasió de veure les evolucions als fogons de tres cuiners amb estrella Michelin: Nandu Jubany (Restaurant can Jubany), Jordi Vilà (Restaurant Alkimia) i Carles Gaig (Restaurant/Fonda Gaig).

La Jornada ha consistit en què cada cuiner preparés alguns plats emblemàtics de la seva carta.

Nandu Jubany ha començat amb uns pèsols a la brasa amb botifarra negra i cansalada. En Jordi Vilà ha cuinat sopa de fideus a les 5 espècies entre d’altres i finalment Carles Gaig ha apostat per un plat de cuina més tradicional com la brandada de bacallà o l’”steak” tàtar.

Els alumnes han mostrat el seu interès durant tota la Jornada preguntant i tastant els diferents plats dels cuiners.

L’èxit d’aquesta experiència farà repetir l’experiència en un futur proper.”

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 489 persones.