Economia Un sector molt concentrat Dels 14 brics analitzats, 11 han estat envasats a Catalunya La nova llet Terra i Tast, envoltada de brics habituals als supermercats | Albert Llimós Isaac Moreno 28/01/2022 Vic/Ripoll Lactalis. És la marca més repetida a les fitxes de les llets UHT (esterilitzada a temperatura ultra alta) que encapçalen aquestes pàgines. El grup de matriu francesa (últim propietari de l’extingida Letel) és un dels… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Bon PreuCondisLactalisllet UHTPulevaEroskiEl Castillo COMENTARIS Notícies relacionades L’Institut de Vic acull una trobada de centres de formació professional de tot Europa Esther Rovira L’Ajuntament de Vic desencalla el projecte Riberes, que treurà rescloses del centre Carles Fiter Un estudi sobre la incorporació de microalgues en la dieta humana rep el premi Vicenç Fisas de la Fundació La Farga El 9 Nou Medieval abans del Medieval Miquel Erra LA PREGUNTA Creu que seran positius els aranzels anunciats per Donald Trump? Sí No Vota Comentaris Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada. {{ comment.usuari }}{{ comment.data }} Comentari pendent d'aprovació {{ comment.text }} Fes un comentari Comentant com a {{ acting_as }}. {{ success }} Envia Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari. Entra o registra't Les + vistes Aliança Catalana es constitueix a Osona amb les municipals de 2027 a l'objectiu “Em va apallissar davant del nostre fill” L'exregidora de Roda Marina Quintana opta a presidir Aliança Catalana a Osona Detingut per atracar amb un ganivet dues gasolineres de Tona S'encén una furgoneta a la C-17 a Malla després d'una topada amb un cotxe Tiroteig i fuga a Viladrau en un operatiu antidroga amb 800 quilos d'haixix La Farga de Bebié: la decadència d'una de les colònies tèxtils més grans del Ter Foc en una xemeneia al carrer Barri de Tona L'avaria d'un autocar ha obligat a tallar l'eix de Bracons sentit Olot
Un estudi sobre la incorporació de microalgues en la dieta humana rep el premi Vicenç Fisas de la Fundació La Farga El 9 Nou
{{ comment.text }}