Enguany la formaran 40 expositors, una xifra superior a l’any passat quan n’hi va haver 27, tots ells dedicats a la terrissa i a la ceràmica tan utilitàries com decoratives.
La Fira comptarà novament amb diverses activitats paral·leles com rutes pel municipi i tallers i demostracions. Com a novetat hi haurà l’espai ‘Som petits’ on els nens podran jugar amb monitors mentre els pares passegen per la fira. També es manté el projecte I+T i les projeccions i conferències que enguany compten amb especialistes de primer nivell. Un altra de les activitats que es mantenen és el Mos del tupí que arriba a la tercera edició. Es tracta dels tastes que elaboraran durant el cap de setmana 11 restauradors del municipi i també quatre de Breda com a part d’un intercanvi de promoció econòmica, pel qual Sant Julià també es dóna a conèixer a altres municipis catalans.
A nivell gastronòmic, aquesta sisena edició de la Fira del Tupí compta amb una novetat: el primer concurs de cuina vilatortina de cassola obert a tots els veïns que hauran de cuinar peus de porc en cassoles de terrissa. L’àvia Remei serà l’encarregada de valorar-los tot i que també farà una demostració.