Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Bolets tot l’any

Mycelio, de Tavertet, és una de les dues úniques explotacions del país que cultiva bolets ecològics

Hi ha una manera de poder menjar (determinats) bolets durant tot l’any. I de fer-ho, a més, amb rerefons sostenible, proper i ecològic. És el que ofereix Mycelio, de Tavertet, avui una de les dues úniques explotacions del país que cultiven bolets ecològics; en concret, tota una gamma de bolets sapròfits o lignícoles –aquells que mengen fusta–. Ells mateixos completen tot el procés d’elaboració: des de gestionar el bosc i estellar la fusta per preparar el substrat fins a cultivar i distribuir els bolets, actualment…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Està a favor dels ventres de lloguer per ser mare com ha fet Ana Obregón?

En aquesta enquesta han votat 67 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't