Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Hi ha una manera de poder menjar (determinats) bolets durant tot l’any. I de fer-ho, a més, amb rerefons sostenible, proper i ecològic. És el que ofereix Mycelio, de Tavertet, avui una de les dues úniques explotacions del país que cultiven bolets ecològics; en concret, tota una gamma de bolets sapròfits o lignícoles –aquells que mengen fusta–. Ells mateixos completen tot el procés d’elaboració: des de gestionar el bosc i estellar la fusta per preparar el substrat fins a cultivar i distribuir els bolets, actualment…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Està a favor que es prohibeixi fumar en terrasses de bar, entorns escolars i parades de bus?

En aquesta enquesta han votat 1918 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.